Lähde mukaan JOHAan!

Varusmiessoittokunnan aliupseerikurssin johtamisharjoitus eli JOHA lähestyy jälleen!

JOHAan on jälleen kutsuttu jokainen varusmiessoittokunnan reserviläinen – tervetuloa siis kertaamaan Hälvälään 5.10. -7.10. – perjantaina 5.10. paikalla on oltava viimeistään klo 11, ja sunnuntain 7.10 harjoitus päättyy iltapäivästä. Harjoituksessa on jaossa tehtäviä vastaosastossa, arvioitsijana sekä harjoitusviestinnässä.

Tehtävät harjoituksessa

Arvioitsijana kuljet varusmiesjoukkueen mukana ja arvioit aliupseerioppilaiden toimintaa harjoituksen aikana etukäteen annettujen ohjeiden mukaan.

Vastaosastossa olet ns. keltaisten puolella. Toimit osana vastaosastoa, joka aiheuttaa harmaita hiuksia ja hereilläoloa varusmiehillä – luvassa sekä taistelutoimintaa että loistavaa seuraa!

Viestintä tuottaa, kuten tapana on, tietoa harjoituksesta ulkomaailmaan. Tämän vuoden harjoituksessa on tapana myös tuottaa video, joten mediatiimiin kaivataan suurta määrää taistelijoita!

Ilmoittautuminen JOHAan

Laita siis viikonloppu heti kalenteriin, tartu barettiisi ja ilmoittaudu alla olevasta osoitteesta: https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/93886

 

About the author: aleksimurtojarvi